ABOUT مزاج

About مزاج

About مزاج

Blog Article

احمدیه، عبدالله (۱۳۶۸). راز درمان. ج. ۱ جلد. تهران: اقبال. ص. ۲۸۸.

در ادامه انواع مزاج‌ها در طب سنتی را توضیح می‌دهیم. با استفاده از این توضیحات می‌توانید مزاج خود و غذاهای سازگار با آن را بشناسید.

تأثیر مزاج روی جسم کاملا ثابت شده است. مزاج، طبع یا خلط برآیند تاثیر محیط و ارکان مادی هستی در یک گیاه، حیوان یا انسان است.

این افراد پوستی سفید رنگ و موهایی کم پشت و نازک دارند. زبان آن ها به رنگ سفید و برفکی است.

مزاج شناسی در طب سنتی می‌گوید که فصل‌ها نیز مزاج دارند؛ به همین دلیل تغییر فصل‌ها در تغییر مزاج انسان‌ها هم موثر است. انسان باید با توجه به مزاج فصل‌ها بدن خود را تطبیق دهد.

در این فصل نباید زیاد آب خورد مخصوصا آب سرد. غذاها و خوراکی‌های گرم مثل بادام، گردو و گوشت گوسفندی برای Mazaj این فصل بسیار مناسب هستند.

Put in the free Online Radio Box app for the smartphone and pay attention to your favorite radio stations on the internet - wherever you might be!

مزاج تر در کنار مزاج گرم و سرد معنا پیدا می‌کند. یعنی شما تنها مزاج تر ندارید؛ بلکه مزاجی گرم و تر یا سرد و تر دارید.

مزاج صفراوی را به عنوان طبع گرم و خشک هم می‌شناسند. این دسته از افراد تعداد کمی از اجتماع را به خود اختصاص می‌دهند. آن‌ها در ارتباطات اجتماعی خود عملکردی قوی دارند و خیلی راحت می‌توانند با دیگران رابطه برقرار کنند.

اگر ساعد خود را لمس می‌کنید و احساس گرما دارید، احتمالا گرم مزاج هستید. اگر با لمس ساعد دست خود احساس سرما دارید، مزاج شما سرد است.

از دیگر ویژگی‌های این گروه از کوره در رفتن و از این شاخه به آن شاخه پریدن در هنگام صحبت است.

تشخیص مزاج سودا، با توجه به ویژگی‌های ظاهری زیر آسان‌تر می‌شود:

مواد غذایی دیگر: فرنی بادام، جوانه گندم، نمک دریایی، برنج قهوه‌ای، زنجبیل و عسل

افراد دارای مزاج سرد و خشک استخوان‌بندی ظریف و اندامی لاغر دارند. این افراد پوست سرد و خشک، موهایی زبر، نازک و خشک دارند.

Report this page